A szeretet telepítése

A szeretet sokunk számára nem egyszerűen megélhet. A szeretet a megbocsátás és az önelfogadás révén tud igazán áldás lenni az életünkre.

A szeretet megélése egy csomag, mely sok olyan elemet is tartalmaz, mely nem evidens elsőre.

A szeretni nem annyira egyszerű, mint az sokan állítják. Rendhagyó módon most nem egy elméleti levezetéssel, és sok sok gyakorlati példával szeretném bemutatni a szeretet működését, hanem egy, interneten talált elképzelt beszélgetés által.

A szeretet kapcsán annyi elképzelésünk, elvárásunk és kellemetlen tapasztalatunk van, ami miatt érzelmeink garmadája jön elő már csak a téma hallatán.

Megannyi helyzetet élhettünk át, melyben elméletileg a szeretetről szólt, de a helyzet ennél sokkal bonyolultabb volt, mert átszőtte rengeteg olyan tényező, melynek köze nem volt a szeretethez…

Szeretet segít jobban élni

Ügyfélszolgálat: Tessék, miben segíthetek?

Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, telepíteni fogom a SZERETET-et. Azt mondják róla, érdemben egyszerűsíti az Élet nevű operációs rendszer működését. Végig vezetne kérem a folyamaton?

Ügyfélszolgálat: Ezer ÖRÖM-mel. Készen áll az telepítésre?

Felhasználó: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készen állok. Mit kell először tennem?

A szeretet akadályai

Ügyfélszolgálat: Első lépésként meg kell keresnie a telepítés helyét, a Szívét. Megtalálta a Szívét?

Felhasználó: Igen, egy csomó más program fut jelenleg. Lehet telepíteni a SZERETET-et, miközben ezek futnak?

Ügyfélszolgálat: Attól függ. Milyen más programok futnak?

Felhasználó: Lássuk csak, fut a:

 • MÚLTBÉLI SÉRELMEK HORDOZÁSA,
 • ALACSONY ÖNÉRTÉKELÉS,
 • HARAG
 • NEHEZTELÉS
 • BŰNTUDAT.

Ezeket látom én, de van pár más rendszerprogram is, amit nem ír ki.

Figyelj!

Az önismeret belső útja egy sok elemből álló folyamat.

Ismerd meg az önismereti belső munka elemeit lépésről lépésre, egy ingyenes e-mail tanfolyam keretében!

Ügyfélszolgálat: Ezen programok zömmel nem okoznak problémát a telepítés és a futtatás során. A SZERETET fokozatosan törölni fogja a MÚLTBÉLI SÉRELMEK HORDOZÁSÁT a rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de ennek a viselkedésnek az emléke már nem zavarja az Élet nevű operációs rendszer működését.

A SZERETET felül fogja írni az ALACSONY ÖNÉRTÉKELÉS-t is, miután a MÚLT SÉRELMEINEK HORDOZÁSA leállt. Átalakul EGÉSZSÉGES ÖNÉRTÉKELÉSSÉ, amiben a hibáknak is meg lesz a maga helye és szerepe.

A szeretetet megölő vírus

Felhasználó: És mi a helyzet a HARAG-gal, a NEHEZTELÉS-sel és a BŰNTUDAT-tal?

Ügyfélszolgálat: A HARAG-ot, a NEHEZTELÉS-t és a BŰNTUDAT-ot teljesen ki kell kapcsolni, mert az a szeretet működését értelmetlenné teszi. A HARAG és a NEHEZTELÉS a SZERETET minden megnyilvánulását ártó és fájdalmas cselekedetté formálja anélkül, hogy a SZERETET nevű program ezt értelmezni tudná.

A BŰNTUDAT egy alapvető rendszerhiba, amitől kívülről irányíthatóvá válik az ÉLET nevű operációs rendszer. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Felhasználó: Nem tudom kikapcsolni a HARAG-ot, a NEHEZTELÉS-t és a BŰNTUDAT-ot. Azt írja, hogy ehhez nincs meg a jogosultságom. Most mit tegyek?

A harag és neheztelés vírusirtója

Mondjunk nemet mások jogosulatlan kívánságaira, hogy időnk és energiánk maradjon a saját életünk megélésére.
Mondjunk nemet mások jogosulatlan kívánságaira, hogy időnk és energiánk maradjon a saját életünk megélésére.

Ügyfélszolgálat: Ez azért van, mert az ÉLET nevű operációs rendszer úgy érzékeli, hogy HARAG, a NEHEZTELÉS és a BŰNTUDAT a saját része. Ezek szerint az ÉLET összetevői felülíródtak. Kénytelenek leszünk menet közben helyreállítani a fájlok eredeti tartalmát, hiszen az ÉLET futását nem lehet újrakezdeni.

A SZERETET telepítése előtt ehhez el kell indítani a MEGBOCSÁTÁS és az ÖRÖM nevű programokat. Ezeket addig kell futtatni, amíg a HARAG, a NEHEZTELÉS és a BŰNTUDAT teljesen ki nem törlődik a rendszerből.

Ez akár hetekig vagy hónapokig is eltarthat, mert sok olyan emlékünk van, mely nem tudatosul bennünk. S amíg a NEHEZTELÉS minden formáját el nem engedtünk, addig a rendszerben újra eluralkodhat a HARAG, ami a SZERETET működését tönkre teheti.

Felhasználó: Rendben, kész! A SZERETET automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Igen, ez annak jele, hogy a MEGBOCSÁTÁS sikeresen elkezdett működni a rendszerben, s az ÖRÖM is képes innentől a memóriába betöltődni.

A SZERETET-nek sok olyan kiegészítője van, mely egyénenként eltérő működést tesz szükségessé. El kell kezdenie kapcsolódni mások Szívéhez, hogy hozzáférjen a kiegészítő fájlokhoz.

A szeretet félreértése

"A szerete nem rója fel a gonoszt" 1Kor13
“A szeretet nem rója fel a gonoszt” 1Kor13

Felhasználó: Hoppá! Kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: “Hiba – A program nem fut külső egységeken.” Most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat: Ez nagyon gyakori hibaüzenet mostanában. A SZERETET program alapvetően belső futásra lett tervezve, nem tud mit kezdeni a külső világ állandóan változó tényezőivel. Annak a jeleit nem tudja értelmezni, mert az ember belső, alapvetően állandó lényével kapcsolatos.

Azért, hogy a program zavarmentesen tudjon működni, önnek először saját magát kell SZERET-nie, mielőtt másokat SZERET-hetne.

Felhasználó: Tehát most mit tegyek? Nem igazán tudom azt, hogyan használjam ezt a programot magamra. Azt hittem, a SZERETET az, mely másokhoz köt.

Ügyfélszolgálat: Küldök önnek egy programcsomagot, amiben van pár hasznos segédprogram a SZERETET működtetéséhez:

 • MEGBOCSÁTOK MAGAMNAK 2.0,
 • ÉRTÉKEIM FELFEDEZÉSE 1.5,
 • KORLÁTAIM ELFOGADÁSA 3.0
 • KÉPESSÉGEIM HASZNÁLATA 0.8.

Ezen programok egy új fülön fognak megjelenni, amit ÖNELFOGADÁS-nak hívnak.

Felhasználó: Rendben, megkaptam.

Ügyfélszolgálat: Most másolja őket az “Én Szívem” könyvtárba, és indítsa el őket. A rendszer felül fog írni vagy le fog állítani minden zavaró programot, mely az ÉLET nevű operációs rendszer működését akadályozza.

Ezen kívül törölnie kell az összes könyvtárból a Terjengős Önkritika nevű adatfájlokat. Ezek tartalmazzák azon adatokat, ami alapján az adott könyvtár összes programja egy az egyben inaktívvá tehető. És ürítse ki a Kukát is, mert ezek a fájlok ösztönösen megtalálják az eredeti helyüket, és újra hatni kezdenek.

Ezt csinálja javarészt a MEGBOCSÁTÁS program, és az ÖNSZERETET csomag is, de érdemes ezt külön is lefuttatni, mert ezek nehezen akarnak a rendszerből kiürülni.

A szeretet az, mely másokhoz köt

Az alkalmazkodás azt jelenti, hogy mást és máshogy is csinálunk idővel.
Az alkalmazkodás azt jelenti, hogy mást és máshogy is csinálunk idővel.

Felhasználó: Megcsináltam. Hé! A Szívem új programmokkal telik meg.

 • MOSOLY jelent meg a képernyőmön és
 • A BÉKE meg az ELÉGEDETTSÉG bemásolja magát minden felé a Szívembe és az ÉLET-embe.
 • S az ÖRÖM elkezdett más emberekkel kapcsolatokat létrehozni.

Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Sok esetben igen. Ezek azok a kiegészítők, amit mások révén tudunk igazából jól működtetni. De ez egyénfüggő, hogy mikor töltődik le. Általában eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben.

A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés?

Felhasználó: Igen, csak szokatlan.

Ügyfélszolgálat: Ebből azt a következtetést vonom le, hogy a SZERETET telepítése sikerült és rendesen fut. Kell idő, míg a ÖNELFOGADÁS minden HARAG és NEHEZTELÉS folyamatot kikapcsol és töröl, de ez már csak idő kérdése.

Egyébként az ÖNELFOGADÁS biztosítja azt is, hogy a bűntudat révén ne válhasson az ÉLET nevű operációs rendszere külső befolyás hatása alá.

A szeretet valódi értéke

idős pár a hintánál
A szeretetteli és boldog kapcsolat nem csak a fiatalok privilégiuma!

Felhasználó: Akkor készen vagyunk?

Ügyfélszolgálat: Még egy dolog mielőtt letennénk. A SZERETET Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle segédcsomagjait mindenkinek, akivel csak kapcsolatba kerül.

Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatják viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatok juthatnak el. Mert van egy Önismeret nevű része a szeretetnek, mely révén folyamatosan megújul és változik a program, alakulva a külső körülményekhez.

Felhasználó: Köszönöm. Nagyon HÁLA-s vagyok

Ügyfélszolgálat: Szívesen. A HÁLA megjelenése nekem azt mutatja, hogy a BŰNTUDAT program kezd eltűnni a rendszeréből.

És ez jó. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.