A szeretet telepítése

A szeretet sokunk számára nem egyszerűen megélhet. A szeretet a megbocsátás és az önelfogadás révén tud igazán áldás lenni az életünkre.

A szeretet megélése egy csomag, mely sok olyan elemet is tartalmaz, mely nem evidens elsőre.

A szeretni nem annyira egyszerű, mint az sokan állítják. Rendhagyó módon most nem egy elméleti levezetéssel, és sok sok gyakorlati példával szeretném bemutatni a szeretet működését, hanem egy, interneten talált elképzelt beszélgetés által.

A szeretet kapcsán annyi elképzelésünk, elvárásunk és kellemetlen tapasztalatunk van, ami miatt érzelmeink garmadája jön elő már csak a téma hallatán.

Megannyi helyzetet élhettünk át, melyben elméletileg a szeretetről szólt, de a helyzet ennél sokkal bonyolultabb volt, mert átszőtte rengeteg olyan tényező, melynek köze nem volt a szeretethez…

Szeretet segít jobban élni

Ügyfélszolgálat: Tessék, miben segíthetek?

Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, telepíteni fogom a SZERETET-et. Azt mondják róla, érdemben egyszerűsíti az Élet nevű operációs rendszer működését. Végig vezetne kérem a folyamaton?

Ügyfélszolgálat: Ezer ÖRÖM-mel. Készen áll az telepítésre?

Felhasználó: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készen állok. Mit kell először tennem?

A szeretet akadályai

Ügyfélszolgálat: Első lépésként meg kell keresnie a telepítés helyét, a Szívét. Megtalálta a Szívét?

Felhasználó: Igen, egy csomó más program fut jelenleg. Lehet telepíteni a SZERETET-et, miközben ezek futnak?

Ügyfélszolgálat: Attól függ. Milyen más programok futnak?

Felhasználó: Lássuk csak, fut a:

 • MÚLTBÉLI SÉRELMEK HORDOZÁSA,
 • ALACSONY ÖNÉRTÉKELÉS,
 • HARAG
 • NEHEZTELÉS
 • BŰNTUDAT.

Ezeket látom én, de van pár más rendszerprogram is, amit nem ír ki.

Ügyfélszolgálat: Ezen programok zömmel nem okoznak problémát a telepítés és a futtatás során. A SZERETET fokozatosan törölni fogja a MÚLTBÉLI SÉRELMEK HORDOZÁSÁT a rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de ennek a viselkedésnek az emléke már nem zavarja az Élet nevű operációs rendszer működését.

A SZERETET felül fogja írni az ALACSONY ÖNÉRTÉKELÉS-t is, miután a MÚLT SÉRELMEINEK HORDOZÁSA leállt. Átalakul EGÉSZSÉGES ÖNÉRTÉKELÉSSÉ, amiben a hibáknak is meg lesz a maga helye és szerepe.

A szeretetet megölő vírus

Felhasználó: És mi a helyzet a HARAG-gal, a NEHEZTELÉS-sel és a BŰNTUDAT-tal?

Ügyfélszolgálat: A HARAG-ot, a NEHEZTELÉS-t és a BŰNTUDAT-ot teljesen ki kell kapcsolni, mert az a szeretet működését értelmetlenné teszi. A HARAG és a NEHEZTELÉS a SZERETET minden megnyilvánulását ártó és fájdalmas cselekedetté formálja anélkül, hogy a SZERETET nevű program ezt értelmezni tudná.

A BŰNTUDAT egy alapvető rendszerhiba, amitől kívülről irányíthatóvá válik az ÉLET nevű operációs rendszer. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Felhasználó: Nem tudom kikapcsolni a HARAG-ot, a NEHEZTELÉS-t és a BŰNTUDAT-ot. Azt írja, hogy ehhez nincs meg a jogosultságom. Most mit tegyek?

A harag és neheztelés vírusirtója

Mondjunk nemet mások jogosulatlan kívánságaira, hogy időnk és energiánk maradjon a saját életünk megélésére.
Mondjunk nemet mások jogosulatlan kívánságaira, hogy időnk és energiánk maradjon a saját életünk megélésére.

Ügyfélszolgálat: Ez azért van, mert az ÉLET nevű operációs rendszer úgy érzékeli, hogy HARAG, a NEHEZTELÉS és a BŰNTUDAT a saját része. Ezek szerint az ÉLET összetevői felülíródtak. Kénytelenek leszünk menet közben helyreállítani a fájlok eredeti tartalmát, hiszen az ÉLET futását nem lehet újrakezdeni.

A SZERETET telepítése előtt ehhez el kell indítani a MEGBOCSÁTÁS és az ÖRÖM nevű programokat. Ezeket addig kell futtatni, amíg a HARAG, a NEHEZTELÉS és a BŰNTUDAT teljesen ki nem törlődik a rendszerből.

Ez akár hetekig vagy hónapokig is eltarthat, mert sok olyan emlékünk van, mely nem tudatosul bennünk. S amíg a NEHEZTELÉS minden formáját el nem engedtünk, addig a rendszerben újra eluralkodhat a HARAG, ami a SZERETET működését tönkre teheti.

Felhasználó: Rendben, kész! A SZERETET automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Igen, ez annak jele, hogy a MEGBOCSÁTÁS sikeresen elkezdett működni a rendszerben, s az ÖRÖM is képes innentől a memóriába betöltődni.

A SZERETET-nek sok olyan kiegészítője van, mely egyénenként eltérő működést tesz szükségessé. El kell kezdenie kapcsolódni mások Szívéhez, hogy hozzáférjen a kiegészítő fájlokhoz.

A szeretet félreértése

"A szerete nem rója fel a gonoszt" 1Kor13
“A szeretet nem rója fel a gonoszt” 1Kor13

Felhasználó: Hoppá! Kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: “Hiba – A program nem fut külső egységeken.” Most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat: Ez nagyon gyakori hibaüzenet mostanában. A SZERETET program alapvetően belső futásra lett tervezve, nem tud mit kezdeni a külső világ állandóan változó tényezőivel. Annak a jeleit nem tudja értelmezni, mert az ember belső, alapvetően állandó lényével kapcsolatos.

Azért, hogy a program zavarmentesen tudjon működni, önnek először saját magát kell SZERET-nie, mielőtt másokat SZERET-hetne.

Felhasználó: Tehát most mit tegyek? Nem igazán tudom azt, hogyan használjam ezt a programot magamra. Azt hittem, a SZERETET az, mely másokhoz köt.

Ügyfélszolgálat: Küldök önnek egy programcsomagot, amiben van pár hasznos segédprogram a SZERETET működtetéséhez:

 • MEGBOCSÁTOK MAGAMNAK 2.0,
 • ÉRTÉKEIM FELFEDEZÉSE 1.5,
 • KORLÁTAIM ELFOGADÁSA 3.0
 • KÉPESSÉGEIM HASZNÁLATA 0.8.

Ezen programok egy új fülön fognak megjelenni, amit ÖNELFOGADÁS-nak hívnak.

Felhasználó: Rendben, megkaptam.

Ügyfélszolgálat: Most másolja őket az “Én Szívem” könyvtárba, és indítsa el őket. A rendszer felül fog írni vagy le fog állítani minden zavaró programot, mely az ÉLET nevű operációs rendszer működését akadályozza.

Ezen kívül törölnie kell az összes könyvtárból a Terjengős Önkritika nevű adatfájlokat. Ezek tartalmazzák azon adatokat, ami alapján az adott könyvtár összes programja egy az egyben inaktívvá tehető. És ürítse ki a Kukát is, mert ezek a fájlok ösztönösen megtalálják az eredeti helyüket, és újra hatni kezdenek.

Ezt csinálja javarészt a MEGBOCSÁTÁS program, és az ÖNSZERETET csomag is, de érdemes ezt külön is lefuttatni, mert ezek nehezen akarnak a rendszerből kiürülni.

A szeretet az, mely másokhoz köt

Az alkalmazkodás azt jelenti, hogy mást és máshogy is csinálunk idővel.
Az alkalmazkodás azt jelenti, hogy mást és máshogy is csinálunk idővel.

Felhasználó: Megcsináltam. Hé! A Szívem új programmokkal telik meg.

 • MOSOLY jelent meg a képernyőmön és
 • A BÉKE meg az ELÉGEDETTSÉG bemásolja magát minden felé a Szívembe és az ÉLET-embe.
 • S az ÖRÖM elkezdett más emberekkel kapcsolatokat létrehozni.

Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Sok esetben igen. Ezek azok a kiegészítők, amit mások révén tudunk igazából jól működtetni. De ez egyénfüggő, hogy mikor töltődik le. Általában eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben.

A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés?

Felhasználó: Igen, csak szokatlan.

Ügyfélszolgálat: Ebből azt a következtetést vonom le, hogy a SZERETET telepítése sikerült és rendesen fut. Kell idő, míg a ÖNELFOGADÁS minden HARAG és NEHEZTELÉS folyamatot kikapcsol és töröl, de ez már csak idő kérdése.

Egyébként az ÖNELFOGADÁS biztosítja azt is, hogy a bűntudat révén ne válhasson az ÉLET nevű operációs rendszere külső befolyás hatása alá.

A szeretet valódi értéke

idős pár a hintánál
A szeretetteli és boldog kapcsolat nem csak a fiatalok privilégiuma!

Felhasználó: Akkor készen vagyunk?

Ügyfélszolgálat: Még egy dolog mielőtt letennénk. A SZERETET Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle segédcsomagjait mindenkinek, akivel csak kapcsolatba kerül.

Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatják viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatok juthatnak el. Mert van egy Önismeret nevű része a szeretetnek, mely révén folyamatosan megújul és változik a program, alakulva a külső körülményekhez.

Felhasználó: Köszönöm. Nagyon HÁLA-s vagyok

Ügyfélszolgálat: Szívesen. A HÁLA megjelenése nekem azt mutatja, hogy a BŰNTUDAT program kezd eltűnni a rendszeréből.

És ez jó. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.